Petra Thomas Massage & Hälsocoach

Hej, jag heter Petra Thomas och mitt stora intresse för träning och människors hälsa och välmående gjorde att jag 2008 bestämde mig för att satsa på det mitt hjärta brinner för. Att få chansen att möta olika människor och kunna lindra besvär, ge avslappning och inspirera till att leva hälsosamt är fantastiskt roligt, spännande och stimulerande – en förmån helt enkelt!

Jag är utbildad Massageterapeut, Hälsocoach och Bemer Partner och erbjuder ett personligt engagemang med tystnadsplikt, både till privatpersoner och företag. Där vi arbetar tillsammans, med en helhetssyn på hälsa, kropp och själ.

Mitt fokus är massage med muskeltöjning/stretch, utomhusträning året om, kinesiotaping, coaching i hälsa och träning(PT).

Kroppsbehandling

Klassisk svensk massage samt djupgående sport/muskelmassage. Kinesiotaping. BEMER ® -Fysikalisk Vaskulär Terapi.

Träning

Sommarhalvåret april – september håller jag Stavgångsträning samt Funktionell träning utomhus med fokus på styrka, rörlighet, balans, koordination samt kondition i Röbo, stadsdelen Svartbäcken. Jag håller även Rörelsepass via Zoom året runt med fokus på stretch, styrka och rörlighet. Samtliga pass antingen i grupp, enskilt eller vid tex företagsevent/utbildningsdagar.

Coaching

Jag erbjuder kostrådgivning och coaching i hälsa och träning både enskilt eller i grupp.

Föreläsning

Jag erbjuder föreläsningar kring hälsa och välmående enskilt, i  grupp eller vid tex företagsevent/utbildningsdagar.

Fler företag inom samma bransch