Vobis Livskvalitet

Vobis är ett latinskt ord som betyder ”För Er”

Vobis Livskvalitet säljer produkter i form av funktionella varor som förebygger och underlättar i vardagen, dels traditionella hjälpmedel för att gå och sitta, för kök och badrum, dels hjälpmedel för lätt synskadade och andra mycket viktiga hjälpmedel i form av halkskydd och inkontinensskydd, värmebehandling, massagebehandling och träningsredskap. Vårt största sortiment finner du bland stödstrumpor, diabetesstrumpor, förhöjningsdynor, käppar och kryckor. Vi hyr även ut vissa produkter, t ex smärtlindringsapparater, rullstol, rullatorer och kryckor. Vi har lösningar för gravida och även kognitiva hjälpmedel för att komma ihåg saker mm. Vi har generösa bytesregler och öppet köp-möjlighet. Vi kan även göra hembesök och leverera hem vid behov. I övrigt anlitar vi DHL för de flesta transporttjänster.

Vobis hjälpmedelsbutik startade 1994 i Uppsala, men bytte namn i juni 2006 till Vobis Livskvalitet i samband med ägarbyte.

Sabina Swahn från Vobis föreläser om nyheter på hjälpmedelsområdet, egenvård och specialprodukter som man kan önska genomgång om (grepp, specialmöbler, tränings- och massageprodukter)

Fler företag inom samma bransch