Lunchträff och årsmöte 4 juni

Varmt välkommen på lunchträff och årsmöte 4 juni.

Vi håller årsmötet på terrassen på restaurang Brasserie21 (vid Studenternas i Stadsparken) kl.12.00, följt av en god lunch som föreningen bjuder på.

Efter lunchen har vi två spännande samtalsämnen:

  1. Hälsomässan vi planerar att ha den 21 augusti i Stadsparken
  2. Positivitets-brainstorming angående vad vi hälsoföretagare kan bidra med nu när samhället ska öppna upp efter pandemin.

Vi i styrelser ser tillbaka på ett mycket speciellt verksamhetsår där vi glatt oss åt att träffa er på våra utomhus frukostar och luncher. Våra styrelsemöten har oftast skett via zoom och vi har fokuserat på att ytterligare förenkla och strukturera styrelsearbetet. Nu ser vi fram emot att avtacka några styrelsemedlemmar för att kunna välkomna in några nya. Vill du vara en av dem?

Vi har några viktiga val att genomföra på årsmötet. 3 styrelseledamöter behövs väljas in.  Vi behöver därför flera engagerade styrelseledamöter som kan hjälpa till att fortsätta utveckla föreningen. Är du intresserad, eller vet någon annan som kan vara aktuell? Ta då kontakt med styrelsen via mailadressen info@halsauppsala.se

Årsredovisning och verksamhetsberättelse kommer att delas ut på årsmötet. Vill du ha tillgång till dem tidigare kan du skicka ett mail till info@halsauppsala.se

Vi kommer, p g a nuvarande restriktioner från Folkhälsomyndigheten, hålla årsmöte utomhus eller vid regn inomhus med möjlighet att hålla avstånd till varandra och följa restaurangens Corona regler.

Väl mött på årsmötet den 4 juni!