PossibilityHuman

Du är varmt välkommen till en plats inom dig där stillheten råder och allt blir möjligt!

Lever du din längtan? Det liv du önskar? Vill du stärka din självkänsla? Vet du hur du gör det? Vet du vad du längtar efter?

Livet är enligt mig, Amanda Aaro ett äventyr som ska upplevas fullt ut i varje stund. Det enda som existerar är nuet, och då livet levs ur det och hjärtat blir allt precis som det ska. Jag kämpade med att leva och sökte länge vägen till läkning och frid innan jag fann att den enda vägen dit är att stanna upp. Svaren, läkningen och friden finns inuti. Att acceptera allt precis som det är, men ändå förändra det som går att förändra leder till mirakler. Jag driver företaget Possibility Human i vilket jag skriver, målar samt ger behandlingar och kurser som leder inåt. I stillheten inom sig upplever jag att allt är möjligt och jag vill bjuda in dig att stiga in i det rummet inom dig.

Du precis som jag är magisk och vi har våra speciella gåvor och egenskaper. Jag erbjuder dig genom PossibilityHuman hjälp att finna svaren inom dig så att du kan må bra, känna dig lycklig och leva det liv du längtar efter i stället för det liv du har lärt dig att leva. I den inre friden vilar din urkraft. Jag tror på dig!

PossibilityCoaching – Lev din längtan

Jag lyssnar på dig, jag ser dig. Jag lockar fram din innersta längtan och hjälper dig att finna svaren som finns inom dig. Det du tror är omöjligt kan visa sig vara fullt möjligt. Det är enklare än du tror. Jag tror på dig! Det är nu du ska vara den du är ämnad att vara! Det är nu du lever. Du får inte en chans till så det är dags att leva din dröm, längtan och vilja nu.

LIFE – Therapy – Aktivera kroppens självläkande förmåga

LIFE – Therapy aktiverar din inre självläkning. Genom att lugna nervsystemet, aktivera mikrorörelser i vävnaderna (naturliga rörelser vid hälsa) och det elektromagnetiska flöde som omger kroppen stimuleras kroppens självläkande förmåga. I en kombination av kraniosakral terapi och balanshealing blir du mjukt och inkännande hållen. Du får precis det du behöver för att kunna mjukna och djupna inåt.

Frigörande Dans – Det dansande livet – Din livsdans

Kan du känna njutningen i att följa din unika livsdans eller behöver du kanske lite hjälp på traven för att hitta dit? Jag bjuder in dig till dans, Frigörande dans, som är precis som livets dans. Ständigt föränderligt med oändliga möjligheter.

YinYoga – Mjukna och djupna in i nya möjligheter

Yinyoga är en blandning mellan yoga, medveten närvaro och den kunskap som finns i Traditionell Kinesisk Medicin. Det handlar om att vara i det som är precis som det är i varje stund

Det är i mellanrummen, när du vilar allra djupast som mirakler sker.

Levande i dödens omfamning – En magisk roman i en magisk värld.
Om du tvivlar på att världen är magisk ska du läsa boken. Det omöjliga blir möjligt och kanske förändras ditt sätt att se på verkligheten. Allt handlar om att acceptera, våga drömma och skapa i livet i samklang med din inre visdom.

”Det finns en plats i livets hav där drakar flyger och träden går. Där magin flödar fritt och tidens klocka aldrig slår. I cirkelns mitt står du min vän och blickar ut över sanningen.”

 

Fler företag inom samma bransch