Lavender Healing

Hej och varmt välkommen till Lavender Healing!
Jag håller Healing med meditationer i grupp och enskilda sessioner.
Vid de enskilda sessionerna erbjuder jag också kanaliserade budskap eftersom att jag också är utbildad till Medium.

Kvantumhealing som jag praktiserar, är universums äldsta och ursprungliga healingenergi som kan hjälpa till att ta bort fysiska och psykiska besvär.
Jag känner av vad personer som kommer till mig behöver och hjälper till att ta bort blockeringar och hjälper varje person att må så bra det går utifrån förutsättningarna.

Som Friskvårdskonsult har jag även arbetat med mina kunskaper inom massage, yoga, stresshantering, meditation, näringslära, träningslära och alternativmedicin Jag är certifierad Friskvårdskonsult och innehar ett diplom som Medial vägledare och Healer.

Jag har utvecklat och praktiserat mina förmågor under de senaste sju åren.
Jag har själv utmanats under livets gång med bland annat depression, utmattning, ortodoxi, malignt melanom och utslaget lymfsystem.
Jag har också haft svåra kriser och trauman så som svåra förluster och destruktiva förhållanden och när jag själv fick hjälp genom Healing och utvecklades inom det så förstod jag att det är att ge Healing som är min livsuppgift.

Första steget att leva fullt ut är att ta hand om sig själv och jag kan hjälpa dig med detta genom att ta bort blockeringar och ge dig Healing och vägledning.

Varmt välkommen till mig!
Med kärlek,
Charlotte Hedberg, Lavender Healing