Joy of Life

Jag tror på vars och ens oändliga förmåga att läka och skapa ett mer harmoniskt liv för sig själv och för sin omgivning.

Eftersom jag jobbat som terapeut sedan 1990 och hela tiden vidareutbildat mig kan jag idag erbjuda många olika behandlingsformer, föredrag och kurser.

Alla behandlingar och konsultationer jag erbjuder går att få per distans. De kan sammanfattas som att jag – skalar av det onödiga för ett friskare, gladare och mer välfungerande liv och relationer.

BÖCKER – som jag skrivit

Enkla och smarta sätt att må bra – en bok om hur vi fungerar

Boken ger dig en förståelse för hur de olika delarna av din kropp och ditt sinne arbetar tillsammans och skapar din upplevelse av livet.

Den kombinerar vetenskapliga fakta, kunskap och visdom från en mängd olika områden för att hjälpa dig orientera genom labyrinten av livsstils- och hälsoråd som dyker upp i konversationer eller ges i traditionella och sociala medier.

Finns att köpa hos AdLibris, E-bok AdLibris, Akademibokhandeln, Bokus, E-bok Bokus och direkt hos mig på kliniken eller via min hemsida.

Finns även på engelska och heter då Wise and Easy Ways to Wellbeing – A Book About How We Function.

A Lighter Life – An Introduction to a Light-filled Life and Atlantean Healing skriven tillsammans med Birkan Tore

This book was born out of our desire to share our work with Atlantean Healing and it expanded over seven years into a thorough guide for spiritual people to live a more light-filled and aware life, with divine guidance and protection, and with more understanding and control over their energy.

Eftersom vare sig jag eller Birkan har engelska som modersmål är boken skriven på en engelska som är lätt att förstå för de flesta, som läst engelska i grundskolan.

Finns att köpa hos AdLibris, Akademibokhandeln, Bokus, E-bok Lulu, flera internationella bokhandlare och direkt hos mig på kliniken eller via min hemsida.

KURS/WORKSHOP

Kurserna kräver varken förkunskaper eller verktyg av något slag – bara ett öppet sinne och viljan att lära.

Kurser jag undervisar i är:

  • Atlantean Healing
  • HelioSoltekniken
  • Reiki
  • Vad helst du och dina kollegor/vänner vill lära er inom mitt kompetensområde.

FÖRELÄSNING

Jag föreläser gärna om:

  • hur vi kan upptäcka och åtgärda vad som pågår i kroppen på många olika sätt.
  • hur den närmaste omgivningen speglar vad som pågår inuti.
  • extroverta, introverta och ambiverta – förutsättningar för att trivas tillsammans.
  • andliga och själsliga ämnen t.ex. inför födelsen, döden och bästa möjliga upplevelser av livet.
  • kommunikation med djur och natur.
  • Vad helst du och dina kollegor/vänner vill höra en föreläsning om inom mitt kompetensområde.

KONSULTATION

Som intuitiv uttrycker jag det jag får till mig så klart jag kan, men jag och min kropp är också som ett filter dvs. vad mina sinnen plockar upp påverkas lite av vem jag är. Jag kan följaktligen inte leverera absoluta sanningar utan berättar vad jag uppfattar, visar på tendenser och förmedlar tips och råd utifrån det.

Intuitiv coaching
Målet är friskhet i tanke ord och handling. Att sikta framåt för att nå nya mål istället för bakåt och nå gamla. Vi talar om det som är aktuellt för dig och/eller ditt företag. Jag kan även coacha grupper för att uppnå samsyn i eller reda ut trassel och missförstånd.

Änglakonsultation
Konsultationerna brukar vara fyllda av glädje, humor, medkänsla, viljan att förklara på sätt som mottagaren verkligen förstår, som ger en tydlig upplevelse av att det är en gemensamt åtagande för hela teamet att stödja och coacha den som lever i en kropp, till den allra bästa livsupplevelsen.

Djurkommunikation
Jag lyssnar gärna på vad hästar, hundar, katter och andra djur vill förmedla till sina människor och agerar tolk emellan arterna.

Välkommen till mig!

Fler företag inom samma bransch